ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2016-2017

540 προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΔΔΗΕ

Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αριθμό  3K/2014, που αφορά την την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 540 θέσεων προσωπικού αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην  Ανώνυμη Εταιρεία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας» (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση το ΑΣΕΠ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει με την πάροδο της 13ης Οκτωβρίου 2014, ημέρας Δευτέρας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής - Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί - Αυτοματισμού, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Σταθμών και Υποσταθμών, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων.


Δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

 

Σημείωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2014

 

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της μαζικής προσέλευσης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Α.Σ.Ε.Π. τη 13η Οκτωβρίου 2014, τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, της υπερφόρτωσης του συστήματος και των συνακόλουθων αυτής αιτημάτων για παράταση της ορισθείσης προθεσμίας, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/5-9-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.), παρατείνεται μέχρι τη 15η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΣΕΠ

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

Η ALPHA Πληροφορική Εκπαίδευση αποτελεί Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL, με τουλάχιστον 2 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL την εβδομάδα. Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

ALPHAΠληροφορική
Κάνιγγος 12, πλ. Κάνιγγος
2103823982

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

 

Joomla templates by a4joomla